BNB Accountants en Noorderlicht samen verder

BNB Accountants en Noorderlicht controllers en adviseurs gaan een strategische samenwerking aan. Op 2 oktober 2024 hebben Mardi Bosker en Arjan Boer, eigenaren van BNB Accountants, en Theo Mosselaar, eigenaar van Noorderlicht, de samenwerking formeel ondertekend. Beide kantoren blijven onder eigen naam op de bekende locaties in Winschoten en Groningen werken. 

Theo Mosselaar is blij met de samenwerking: “Voor ons èn voor onze relaties bij Noorderlicht. We kunnen nu sneller en beter inspringen op wat de ondernemer vraagt. We hebben gewoon meer slagkracht en kennis in huis.”

 “Voor ons is belangrijk dat het klikt” licht Arjan Boer toe. “In hoe we werken en hoe we met onze relaties omgaan. In Winschoten zijn we met 3 accountants en 2 relatiebeheerders, in Groningen met 1 adviseur en 3 medewerkers. Toen we zagen hoe mooi onze teams elkaar kunnen aanvullen en hoe enthousiast de collega’s erop reageerden was de keuze voor de samenwerking snel gemaakt.”

 Mardi Bosker vult aan: “Bij BNB blijven we met dezelfde mensen hetzelfde werk doen, mogelijk aangevuld met een nieuw gezicht. De ene ondernemer vraagt meer administratieve ondersteuning, de ander meer advies. Dat kunnen we met deze samenwerking makkelijker verdelen. Tegelijkertijd hebben we meer ruimte om jonge professionals op te leiden en te begeleiden. Het voordeel zit vooral in de flexibiliteit en in de continuïteit van onze dienstverlening. Zoals Theo het al zei: door krachten te bundelen hebben we nu meer slagkracht!”

BNB Accountants en Noorderlicht samen verder